Home » » Dumb and Dumber To 2014 (Mai Tantalau , mai gogoman) Online Subtitrat

Dumb and Dumber To 2014 (Mai Tantalau , mai gogoman) Online Subtitrat



Dumb and Dumber To 2014 online subtitrat

La 20 de ani după prima lor aventură, cei doi nătărăi din Dumb and Dumber To 2014 online subtitrat vor porni într-o nouă căutare, unde de data aceasta vor încerca să dea de fiica unuia dintre ei în speranţa de a obţine un transplant de rinichi. Cât de părinteşte din partea lor! În fine de remarcat că filmul din 1994 a fost unul din filmele care i-au propulsat atât pe Jim Carrey cât şi pe Jeff Daniels în succesul carierei lor.
Acum după 20 de ani aveam de-a face în general cam cu aceeaşi poveste dar cu mult mai dinamică şi amuzantă şi deh… după atâta timp şi la ce valoare au ajuns actorii era imposibil să iasă altfel. Interesant de urmărit este ca înDumb and Dumber To 2014 online subtitrat, Jim Carrey în acest rol deoarece în toate filmele sale mereu şi-a rezervat o inteligenţă ascunsă în glumele lui de o animaţie copilărească, însă de data asta trebuie să fie amuzant într-un mod în care să arate că nu are nimic altceva în cap decât ecou.

SURSA 1

SURSA 2

SURSA 3




Tags: Dumb and Dumber To 2014 online, Dumb and Dumber To 2014 online subtitrat, Dumb and Dumber To 2014 subtitrat, Dumb and Dumber To online, Dumb and Dumber To subtitrat, Jeff Daniels, Jim Carrey, tantalaul si gogomanul 2014 online, tantalaul si gogomanul 2014 online subtitrat, tantalaul si gogomanul 2014 subtitrat
Share this article :