Home » » SING 2016 Online Subtitrat in Romana HD

SING 2016 Online Subtitrat in Romana HD

SING 2016 Online Subtitrat in Romana HD

Sing – Hai să cântăm! (2016), film animat online subtitrat în Română
Într-o lume a animalelor antropomorfice, un koala pe nume Buster Moon deţine un teatru deoarece a avut un interes în industria show business-ului încă de mic copil când tatăl lui l-a dus la primul spectacol muzical. Având nişte probleme financiare, el îi spune prietenului său Eddie Noodleman că va organiza o competiţie de muzică şi va oferi ca premiu suma de o mie de dolari. Însă asistenta lui Buster, doamna Crawley, pune din greşeală încă două zerouri în coada premiului, iar afişele promoţionale arată ca premiu suma de 100 de mii de dolari.
Drept urmare, animelele din tot oraşul se adună pentru a susţine audiţii. Printre cei selectaţi se numără casnica şi mamă a 25 de purceluşi, Rosita; un şoarece muzician stradal pe nume Mike; fiul unei gorile pe nume Johnny şi ariciul pop-rocker pe nume Ash. Timida elefănţică Meena îşi distruge şansele din cauza temei de scenă, în timp ce iubitul lui Ash, Lance, este eliminat din concurs.
Rosita este pusă în echipă cu un alt porcuşor pe nume Gunter pentru un număr de dans. Cu toate că Buster a descoperit greşeala din posterele publicitare şi e conştient că nu are de unde să scoată o asemenea sumă pentru a o plăti câştigătorului, el îşi păstrează optimismul şi continuă cu spectacolul. Buster îl convinge pe Eddie să aranjeze o vizita la bunica acestuia, o fostă cântăreaţă de operă şi actriţă pe nume Nana Noodleman, pentru a o convinge să îl ajute cu sponsorizarea. Ea ezită la început să se implice, dar până la urmă acceptă să vadă o proiecţie privată a spectacolului.
Urmăreşte online filmul animat Sing – Hai să cântăm! (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD







SURSA 1


SURSA 2
SURSA 3
SURSA 4
SURSA 5
Share this article :